Het So Fresh Now team zet haar kennis in om de logica achter de meest natuurlijke gezondheidsbronnen aan de consument uit te leggen.

So Fresh Now biedt klanten en leveranciers efficiënte en duurzame oplossingen door middel van topproducten, marktleidende innovaties, operationele uitmuntendheid en uitstekende service.

So Fresh Now bouwt met al haar ondernemingen en medewerkers aan het leveren van een gespecialiseerd assortiment aan kruiden, groente en fruit. Hiernaast leveren wij een gespecialiseerd assortiment van dranken, oliën, honing, thee en truffels. Wij streven daarbij de hoogste kwaliteit na, niet alleen in ons productenaanbod, maar ook in onze service en werkomstandigheden.

Uw voordelen indien u producten bij So Fresh Now aanschaft:

• Onze gezonde producten zijn 100% natuurlijk en op een bio wijze bereid.

• U draagt bij aan een betere wereld; door via ons van de kleine producent 100% natuurlijke en verse producten te bestellen helpt u de kleine en middelmatige boer. Daarnaast helpt u ook de mensen, die in dienst zijn op onze zorgvuldig geselecteerde velden, aan een eerlijk salaris.

• Wij werken met kleine producenten, daarom blijven onze producten gezond en gecontroleerd tot aan uw deur.

• So Fresh Now werkt met de juiste certificaten die nodig zijn. Daarnaast laat So Fresh Now de boeren ook benodigde certificaten halen, dit opdat het product hygiënisch en natuurlijk blijft.

• Producten die niet op voorraad beschikbaar zijn hebben 1 week levertijd. Deze producten moeten namelijk vanaf de leverancier getransporteerd worden naar Nederland.

• Een andere hoeveelheid bestellen bij de leverancier is mogelijk, maar houd rekening met de extra levertijd en extra kosten die gemaakt moeten worden.